Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wrażliwi
niby tacy sami
lecz czują trochę więcej
dotykają marzeniem
w czyny wkładają serce
gdy kochają
miłość opowiadają wierszem
rozstania bolą
znoszą je jednak z godnością
lecz tylko z pozoru
bo w samotności
gaszą wszystkie gwiazdy
wariują z miłości..

190 741 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • aloya

    8 September 2015, 11:06

    Pięknie .
    Gdy wracam ..wracam z tęsknotą do twoich wersów

  • słoneczniki

    19 July 2015, 09:55

    Brakowało mi Twoich wersów. ..

  • Malusia_035

    17 July 2015, 11:05

    uwielbiam wracać do Ciebie i zatopic się w twoich wierszach ,sa piekne :))

    Pozdrawiam wakacyjnie :))

  • nicola-57

    14 July 2015, 13:43

    prawda o wrażliwych, ładnie spuentowana :)
    serdeczności Gerard :)

  • giulietka

    14 July 2015, 09:23

    brakowało mi takich wierszy
    pozdrawiam ciepło;)

  • 13 July 2015, 19:14

    świetny ;)