Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka....

W pustym pokoju...puste krzesło...

Zamknęłam w marzeniach mój świat
Był pełen kolorów i słów niewypowiedzianych
Z tęsknotą dziś jestem za pan brat
Wspomnieniem oczu...tak bardzo kochanych

W pustym pokoju...puste krzesło...

A szczęście było przy mnie tak blisko
Na wyciągnięcie ręki...obok mnie
Dziś nie mam nic...skończyło się wszystko
Me życie toczy się jak we śnie

W pustym pokoju...puste krzesło...

Co wieczór łzy to siostry moje
Smutek mi bratem...każdego dnia
Nic mnie nie pocieszy...nie uleczy duszy
To nie była miłość...tylko twoja gra

W pustym pokoju...puste krzesło...

ulenka5

11 085 wyświetleń
53 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!