Menu
Gildia Pióra na Patronite

I Nic Się Nie Liczy

W pustkowiu mych marzeń zatartych,
Podróżuję, jakby goniąc za straconym.
Jak za szczęściami, z dłoni wydartych,
Macham, werbalnie kukłom palonym.

Wiesz, zastanawiałem się nie raz,
Dlaczego, w chaosie ukryte jest piękno.
Pogłębiane blizny. Sprawcą jest czas,
Odstawiam szklankę, co dziś jest puentą.

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • ZamoY

    20 February 2016, 21:18

    Dziękuję bardzo!! :)

  • PainWithoutLove

    20 February 2016, 21:03

    Nie mogę się zdecydować, który wers mi się najbardziej podoba. Cały wiersz jest przepiękny.
    :)