Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niespełnienie

w przedziale czasu
miłość z pustych słów
nas układa
zbyt wczesne
nasze kwitnienie
zbyt pospiesznie
chłodem emocji ścięte
w pustym wazonie
usychamy
a na dnie
niespełnienie

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    13 October 2010, 22:17

    :)
    i pozdrawiam również

  • marka

    13 October 2010, 22:16

    Smutne, ale jakie piękne, obrazowe i jak drożdżowy placek.
    Gratulacje
    Pozdrawiam

  • giulietka

    13 October 2010, 21:32

    Piękny wiersz...