Menu
Gildia Pióra na Patronite

erotycznie

w pościeli skąpanej
słodyczą miłości
wtulasz nage usta
w bezmiar pocałunków
karmisz ciepły oddech
dojrzałą czereśnią
jak jaskółka
budzisz rozmarzoną wiosnę

błędnym piórem o zapachu
figlarnych emocji
rysujesz dreszcz eufori
cienką zwiewną kreską
a skrzydła uniesienia na harfie
śnieżnych bioder
grają skrytą melodię
zapomnianej ciszy

w rytm której dłonie tańczą
kankany swobodne
a zmysły już stukają
w bramy szczytowania
utulam ramionami radości
frywolne
i gładzę dar od stwórcy
czucia dotykania.

43 930 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
  • NieBoska

    21 January 2012, 18:46

    Zmysły płoną,

  • 21 January 2012, 18:33

    No nie znowu erotyk na sobote nie doczytam wierszy z tego wszyćkiego ale śliczny taki że ach dech zapiera. Plusa albo nie 3 plusy Józek zostawia