Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** bez cukru

w pół śnie próbuję złapać cię
lecz z rąk wymykasz się
samotność dzielisz na dwa
gorzki smak poranka

30.04.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=vt5UvIduM7g

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    To kapkę miodu niosę by słodki był ranek ;))

    Samych najsłodszych przebudzeń ;))**

  • zielonomodra

    30 April 2016, 19:07

    Bardzo ładna miniatura:)

  • krysta

    30 April 2016, 15:39

    na powitanie dnia skradnij mu całusa. ;)
    pozdrawiam Malusia :)
    dzięki za odwiedziny u mnie.