Menu
Gildia Pióra na Patronite

nierealność

w półśnie
nierealnym świecie

to co tu
nie istnieje

chciałem chwycić
słowo niesione wiatrem
to jedno
kojące pragnienie duszy

rozwiało się
kłamstwem

więc śnię
światem iluzji żyjąc

bez czasu
bez jutra

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    30 June 2013, 09:56

    piękny :)a to ,ze smutny hhmm to żle:(