Menu
Gildia Pióra na Patronite

niewypowiedziane słowa

w poczekalni
moich myśli
słowa
jak w przytułku czekają
od czasu do czasu
me serce do walki
o lepszą przyszłość
zagrzewają,

ale od kiedy
zawiodłam się na Tobie
me serce kłóci się z rozumem
i tylko pyzaty księżyc temu się przygląda,
że znów wygrywa rozsądek.

33 764 wyświetlenia
239 tekstów
82 obserwujących
  • annak

    16 February 2012, 23:56

    ~logun74 może masz rację i może kiedyś przegra rozsądek...

    Janie czemu od czasu do czasu, bo tylko czasami biję się z pewnymi myślami...

    dziękuję i pozdrawiam Was serdecznie :)))))

  • tknp

    16 February 2012, 20:37

    dlaczego od czasu do czasu , walka ,,non stop,, do utarty tchu

  • logun74

    16 February 2012, 20:24

    Może daj powalczyc sercu.