Menu
Gildia Pióra na Patronite

zdradzona

w piekle
zdradzonej duszy
na krawędzi
o krok
od wiecznej otchłani

spotkania nicości

i znowu pytanie
zadadzą w telewizji
o powód

mogła mieć wszystko
a wzięła ślub

ze śmiercią ...

159 515 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!