Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wpatrzona
W chłodne
Styczniowe niebo

Tęsknie
Za czymś
czego dawno już nie ma

Chciałabym
Żebyśmy w końcu
Przestali udawać

Ludzi
Perfekcyjnych
Doskonałych
Nie do złamania

3459 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Papużka

    9 February 2017, 08:51

    Prawdziwie..

  • Cris

    8 February 2017, 04:17

    wymownie, ładnie

  • 4 February 2017, 19:58

    Może do doskonałości daleka droga, ale też nie jesteśmy szarymi niktami.
    Pozdrawiam. :))