Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak mgła

w parku
pośród drzew
bielą przykrytych
zatańcz ze mną
ten
ostatni raz

jak mgła

dotyk twój
z lodu upleciony
wirujesz
nie dotykając ziemi
tylko ja
wiem że jesteś tu

niczym mgła
całunem skrywająca
me serce

nie odchodź
jeszcze muzyka trwa
takty serca
nie umiejącego zamarznąć
niech trwa
ten taniec

a ty
niczym mgła
skryj ma rozpacz
i łzy

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Pechowa_

    14 February 2013, 17:19

    Strasznie czuły subtelny wiersz, pozdrawiam :))

  • 14 February 2013, 12:32

    Piękne:)

    Pozdrawiam miluśko:)