Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozytywne miasto cd.

Wpadnij z nami do śmierdziucha
I ściągnij z lufy porządnego bucha
wtedy odtworzą Ci się oczy
I zrozumiesz jak tam dobrze browar się sączy...
piwo mamy tu specjalne i wino wytrawne
człowiek tu życie jest naprawdę zabawne
tu nikt nigdy nie jest smutny
tu każdy jak ma kasę jest rozrzutny
nikt nikomu niczego nie żałuje
nikt nikomu pod nogi nie pluje
każdy każdego kocha! I szanuje...
no do śmierdziucha chodź.. chodź...
poczuj jego moc
tam Ci nic nie grozi
bo ochrona... wszystkich złych wywozi
Piter bacznie drzwi pilnuje
lecz nie wiele w jego głowie myśli się snuje
nie ważne ile masz w łapie
jeśli komuś tam dokuczysz
on na pewno Cie złapie...
lecz na szczęśćie nigdy tak się nie dzieje
bo u nas zło i agresja odeszła w zapomnienie
wszyscy tu mity obalamy
ponieważ masę wiadomości w głowie mamy
przy czym sobie fifkę opalamy
człowiek zrozum... my tu wesoło mamy !

1061 wyświetleń
14 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!