Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Wokół tylko cztery ściany
Za oknem budzi się nastrojowa noc
Sprawne myśli powracają
Snują się z kąta w kąt
Niegdyś moje serce popełniło błąd
Zamykając za sobą drzwi na klucz
Ogień w wazonie kwiatu nie pomoże
Tak jak mi nie pomoże powódź łez
Cisza wygładza mą duszę
Nie rujnuje mnie jak słów stos
Zawracać nie warto gdziekolwiek
Pozostał tylko zburzony most
Wołać nie ma sensu kogokolwiek
Nikt nie zdoła unieść mych błędów
I tylko samotność unosi się w powietrzu
Nad ranem zmęczona zaśnie w mych objęciach...

2802 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    5 November 2016, 14:37

    Samotnośc to wyświechtany temat, to nie życie.

  • Cris

    5 November 2016, 00:20

    błędy można naprawić zaczynając na nowo żyć...pozdrawiam nocą.