Menu
Gildia Pióra na Patronite

Początek bez przemyślanego końca

W okół tyle ludzi
A serce wciąż się łudzi
Drobnym impulsem
I coraz szybszym pulsem

Tak niewielkim
I tak czystym, miękkim
Tak prostym
Znikomym jak zapałki dym

Lekki powiew
Już nie istotny gniew
Mimo wiedzy
Ty nigdy nie wiesz kiedy

Coś małego
I tak przyziemnego
Pojawia się znikąd
I wnika w każdy kąt

1188 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!