Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsilność

W oczach strach,
Na ustach smutek,
Na twarzy malowane są łzy..
Tysiące myśli niepojętych krąży w umyśle..
Umysł żyje - Ciało umiera.
Miliony łez na sekundę spływają po policzkach..
Już nawet nie mam siły ich ocierać.
Łzy - one nie dają mi spokoju.
Marne z nich przyjaciółki.
Naokoło głucha cisza.
Tylko od czasu do czasu słychać ciche łkanie .
Płacz się zaczął - Płacz nie ustanie.

* Nie wiem czy mogę to zaliczyć do wierszy . Jeśli nie - przeniose to do innej kategorii.

2590 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
  • Pytia

    5 April 2011, 19:26

    śliczny wiersz.....tyle w nim bólu pięknie ujętego

  • Niq

    5 April 2011, 14:45

    Bardzo dziękuję za pomoc
    Cieszy mnie to , że wiersz się podoba. : )