Menu
Gildia Pióra na Patronite

w objęciach nadziei
ukrywam znów twarz
przed bólem

krzyż za duży
przywiera do ramion

między słowem
a ciałem poranek
chyli się ku zachodowi

ostatni raz

rozgrzeszam się z uczuć
niedokonanych

78 240 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • anna kowalczyk

    15 August 2011, 01:25

    ...dziękuję...:)

    ♥ :)

  • sprajtka

    12 August 2011, 19:41

    piękny...

  • dybus77

    12 August 2011, 14:53

    Aniu jesteś Wielka

    Anioły...
    Anioły podnoszą na duchu,
    Pokazują jak się lata,
    Kiedy już wstać nie potrafimy,
    Kiedy całkowicie zwątpimy...
    Aniołem, może być ludzka istota,
    Zwykła, śmiertelna,
    A jej serce może się łamać,
    Bo jest kruche, pełne uczuć...
    Każdy ma swojego Anioła,
    Albo już go znalazł,
    Albo wciąż poszukuje...
    I kiedyś w końcu go znajduje...
    Anioł ma otwarte serce,
    Kiedy zamyka drzwi,
    To zostawia otwarte okno,
    Daje szansę, by znaleźć wyjście...
    Anioł to nasza wiara,
    Pośród wielu cierpień, smutków...
    Dzięki niemu odnajdujemy spokój
    Kiedy na świecie tyle zła.

    I Ty jesteś takim Aniołem ..kochanym i nie zastąpionym ..:))
    ..

  • Voyage

    12 August 2011, 10:59

    Bóg dzieli się swym KRZYŻEM z tymi , których najbardziej umiłował, dając jednocześnie wiarę, że potrafią godnie go nieść...

    pamiętaj o tym Aniu, wiem, że wygrasz, jeszcze raz i uśmiechniesz się, jak zawsze, nawet przez łzy.

    My ''święci'' wierzymy w Ciebie..;))

    A wiersz, sama wiesz, że piękny..hehe..;))

  • 12 August 2011, 00:52

    Piękny wiersz :)))

    Miło Cię znów czytać, Aniu :)))