Menu
Gildia Pióra na Patronite

NOCNA PODRÓŻ

W nocną podróż dziś wybieram się.
By na skrzydłach snu się wzbić to cud ja wiem.
Na jedną z gwiazd gdzie dom swój masz by spotkać Cię.

W nocną podróż dziś wyruszyć chcę.
By utkać złotą serca nić i unieść się.
Na jedną z wielu srebrnych gwiazd by odnaleźć nas.

W tę noc ja wiem pokochasz znowu mnie.
I miłość ta nie skończy nigdy się.
Znajdziemy znów swój ogród róż.

I nie rozłączy nas już żadna siła.
Ni czasu wiatr ni śmierć niemiła.
Będziemy trwać w wieczności lat na zawsze już.

27 426 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!