Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

W niezmierzonej pełni zagubienia

Szukam siebie.

Gdzie jesteś?

Woła me duchowe spojrzenie.

Gdzie jesteś?

Pyta o ukojenie.

W niezmierzonej pełni zagubienia

Wszystko staje się inne

Niezrozumiałe

Gdy...

Szukam siebie.

Czy jesteś?

Woła ma fizyczna postać.

Czy jesteś?

Pyta o cierpienie

Bo...

W niezmierzonej pełni zagubienia

Można znaleźć siebie

Gdziekolwiek.

Będąc.

1896 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!