Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cicha samotność

W niemej ciszy siedzę sama.
Za mną bezgłos a przede mną milczenie.
W świecie bez dźwięków nie ma miejsca
na pustosłowie, dlatego
kocham to miejsce…
miejsce głuchoniemej ciszy.

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    6 May 2014, 21:11

    Tajemniczo i groźnie.