Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczucie nienazwane

W nicość się odzieję
i poszukam siebie
w transcendencji…

Percypuję siebie
w obcości innego
w twarzy jego…

Zamkniona na dnie
okryta żalem nienazwanym
martwieję…

Ex nihilo smutnieję
tonę w substytucji
umieram...

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!