Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Płomienie "

W mroku samotnie siedząc
Wśród zgliszczy grzebiąc
Ciał zaginionych towarzyszy szukając
Lęku ni trwogi doznając
Po długich poszukiwaniach
Pełnych niekończącego się gdybania
Nad własnym losem zastanawiania
Męczących już doznaniach
Znalazłem zwęglone ciało
Obawy odczuwając niemałe
Odwróciłem je
I ujrzałem cię...

1190 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!