Menu
Gildia Pióra na Patronite

strofy o miłości

w mroku
krocząc po szkle
rozbitych szyb

ranię duszę

nic nie wróci
tamtych dni
powieści napisanych słów
pamiętnika
naszych dni

tylko krople krwi

słowa
niewinne słowa
już jutro
niemą skargą
zranią

nim odejść przyjdzie pora
dusza uleci
albo spadnie

w mroku
raniąc stopy
szukam drogi
do nieba
albo piekła

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Cris

    14 October 2016, 22:01

    ładny w swoim smutku

  • 9 October 2016, 11:11

    piękną drogę obrałeś