Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie bój się Śmierci

W mroku czai się strach
Nie lękaj się
Weź mnie za rękę
Zanurzmy się w miłość
Zanurzmy się w śmierć!
Jak anioły mroku
Jak demony...
Weź mnie za rękę
Zobacz jak daleko
do rzeczywistego świata
Jak blisko do śmierci
Zanurz się ze mną w morze
Morze szmaragdowe
Nad którym tańczą ogniki
płonące nierzeczywistym blaskiem
Ogniki mojego świata
Ogniki Otchłani...
Nie lękaj się
Weź mnie za rękę
Zanurzmy się w morze miłości
Zanurzmy się w śmierć!
Jak anioły mroku
Jak demony...
Bowiem Miłość i Śmierć są jednością
w Krainie Wiecznych Ogni
Gdzie króluje mrok!

7006 wyświetleń
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!