Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

w mojej samotności
znajduję spokój
najgłębszy

w mojej samotności
otwieram oczy
szeroko

w mojej samotności
pukam do drzwi
spełnienia

w mojej samotności
zapominam
że jestem zwierzęciem społecznym

w niej tylko
głaszczę się
myślą i sztuką

w niej tylko
nie gubię siebie

1126 wyświetleń
21 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    1 December 2015, 17:34

    ciekawy wiersz.