Menu
Gildia Pióra na Patronite

mój świat

w moim świecie
wiatr
niesie płatki róż
delikatny deszcz
małych kłamstw

pamięć
o wyznaniach
od tak

kolorach kwiatów
czerwieni krwi
gorzkiej czekolady smak
pitej przed snem

ileż sensu
w zbitkach słów
i treści
zamkniętej w wersach

wiesz ?
wiem że tak
bo wczoraj było
nasze

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Xioo

    21 December 2011, 19:45

    Niby wszystko dobrze, ale nie ma tego czegoś. Wszystko ładnie, ładne przenośnie ale zabrakło mi tego smaczku.