Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptanie imienia

w moim sercu
wypalone
imię twoje

na zawsze
choć znać mnie nie chcesz
kiedyś je wykrzyczę

a dzisiaj
choć krwawi
te słowa dyktuje
o miłości
i nienawiści

o cichym imienia twego
szeptaniu

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!