Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W moim sercu
nagle zabrakło muzyki
stara płyta przetarła się
fałszywym brzmieniem
twoich słów
serce pamięta każdy ból
ran zadanych niezliczone
bandaże krwawią
nie wróci dawna radość
ani zaufanie
obleczone cierpieniem
samotność największą karą
a strata najboleśniejszą porażką.

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • 29 November 2017, 19:37

    Czuję ten ból

  • Adnachiel

    22 November 2017, 11:48

    Piękny wiersz, piękna treść.
    Najwięksi poeci pisali smutkiem, bo ów emocja wyłania z nas to, co nas uszlachetnia.
    Pozdrawiam :)