Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie powiem nic

w moich żyłach płynie krew
słów nigdy nieprzelanych na pergamin

połamałam wszystkie stalówki moich piór
próbując napisać to, czego nie potrafię powiedzieć

na moim biurku leżą stosy kartek
w zapomnieniu czekających na swą śmierć

moja dusza płonie jakby palono ją żywcem
serce przeszyte igiełkami drwin
ale ty o tym nie wiesz
bo nigdy nie mówię nic

1299 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
  • 12 March 2014, 23:11

    To dla mnie nadzwyczaj wymowne.

  • woda_słodzona

    1 June 2013, 15:57

    Och Boże... wnętrze mojej głowy...