Menu
Gildia Pióra na Patronite

W milczeniu

W milczeniu

Przysiądź proszę obok mnie
Popatrz na staw pełen ptactwa
Daj dłoń w moją
Milczysz
Spoglądasz tylko chwilami
Głęboko w duszy spokój
Głowę oprzyj o moje ramię
Cisza
Piękna cisza
Na co słowa
Przecież nie zawsze są potrzebne
Bliskość
Słychać nawet oddech
Serca bijące
Ptaki uderzają skrzydłami
One mącą ciszę swym krzykiem
Zasnąć tak na wieki
Ze szczęściem wypisanym na twarzy
Nigdy nie wychodzić z tak miłego snu
Z tobą obok

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 856 wyświetleń
275 tekstów
14 obserwujących
  • Pechowa_

    18 December 2012, 17:13

    Śliczny delikatny wiersz... ;)

  • miramija

    18 December 2012, 09:31

    Nie zawsze potrzebne sa słowa... i pięknie to ująłeś w swoim wierszu... pozdrawiam :)

  • misiek45

    17 December 2012, 21:18

    Pięknie,dodam tylko piosenkę-pozdrawiam :)

    http://www.youtube.com/watch?v=h1yvhkzGz-Y

    Video h1yvhkzGz-Y
  • 17 December 2012, 20:57

    Prześlicznie:)

    Piękny, cudy itp.:)

    Podoba mi się.

    Pozdrawiam mluśko i życzę dobrej nocy:)