Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranek

W mięciutkiej pościeli zapadły się sny
Słońce próbuje uśmiechnąć dzień
Zaspana kotka przeciąga się leniwie
Tworząc wspomnienia cudownych chwil

1121 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • 28 September 2015, 20:04

    Dziękuję za miłe słowa.

  • Cris

    27 September 2015, 19:46

    ''Słońce próbuje uśmiechnąć dzień '' - pięknie.