Menu
Gildia Pióra na Patronite

W małym, ciemnym pokoju
Dojrzewa papierosowy dym
Ze starego głośnika
Chrapie gitarowy blues

W kącie ziewa szafa
Skrzypią niedomknięte drzwi
Na krześle kołysze się stanik
Pod stołem usnęły dżinsy

Słona pościel odbija
światło wścibskiego
księżyca,
który nie pozwala spać
...
Poduszka ma smak łez

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • kati75

    23 August 2021, 20:38

  • szpiek

    31 October 2015, 10:26

    Każdy punkt widzenia u mnie się liczy ;)

  • szpiek

    31 October 2015, 10:23

    Fajna koncepcja. Ja opisywałem raczej scenę po niż w trakcie ;)

  • szpiek

    31 October 2015, 10:17

    jasne !