Menu
Gildia Pióra na Patronite

złoty diabeł

w lustrze zamknięty księżyc
wstrzymuje oddech
obrócona w oku insekta

jętka jednodniowa
na czarnym prześcieradle w złotej ramie
zsuwa ramiączko duszy jeszcze zimnej
jak nóż

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    27 September 2017, 08:32

    Cieszę się, że nadal tu zaglądasz... :)

  • silvershadow

    17 September 2017, 16:59

    Miło :)

  • Cris

    17 September 2017, 15:55

    Dziękuję za podziękowanie...wzajemności ślę.

  • silvershadow

    17 September 2017, 09:28

    Dziękuję Wam za komentarze. Pozdrawiam.

  • Malusia_035

    13 September 2017, 10:34

    dobrze się czyta :)

    Pozdrawiam :)

  • Cris

    12 September 2017, 22:39

    Mocny...zatrzymuje.
    Pozdrawiam.

  • 10 September 2017, 14:55

    Gorszego wiersza nie czytałam.

  • dark smurf

    10 September 2017, 10:05

    lodowata wena przepleciona duszą
    wyrywa się nie szczędząc żeber
    ładnie

    p.s.
    zeszyt tak za 3 tygodnie ;)