Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sernik.

Wlazłem na szczyt schodów
Nad windy gabinet
Chen wysoko na 11 piętro
Jebnyło okno hukiem wielkim
Bowiem przeciąg zawitał
Tym mnę poranek przywitał
Z samego rana w kwietniu
Tak ciepło ze pale w piecu.
Nogi mnie bolą a chodzić muszę
Kawy nie piłem to i łeb tyż boleć
Będzie jak cholyra
Mam bułkę i kawałek sera

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • fyrfle

    27 April 2016, 15:32

    Przyjeni Cie do koła sierjożowotomkowopanablowego?