Menu
Gildia Pióra na Patronite

O mnie

Właściwie nie wiem po co żyję
Kłębią się myśli niespokojne
Życie czy śmierć ?
- Wybór prosty
A jakże trudny do spełnienia
Mówią , że tylko tchórz ucieka
Ale to wcale nie jest prawda
Tchórz żyje ciągle bo się boi
zawiązać pętle na szyi swojej

3625 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
  • female cenobite

    10 December 2013, 16:52

    żeby odebrać sobie życie potrzeba nie
    lada odwagi a że to tchórzostwo, łatwo
    powiedzieć komuś kogo życie potraktowało
    lepiej niż ludzi, którzy o tym myślą.

  • Martini2726

    27 September 2013, 22:21

    Nie czuje się tchórzem, a ciągle żyję. ;)