Menu
Gildia Pióra na Patronite

taniec

włącz płytę
sprzed lat
niech popłyną nuty
i wspomnienia
prostej melodii
i słów o miłości

za oknem
nieśmiało budzi się świt
podaj mi rękę
zatańczmy ostatni raz
nim przeminie
tej nocy czas

milknie muzyka
na środku pokoju wiruję sam
minęła chwila
tych kilku lat
gdy świat pachniał
delikatną nutą
naszej miłości

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 13 January 2013, 13:21

    Ma swój klimat ... ciepły.