Menu
Gildia Pióra na Patronite

I spokój

W pyłku sobie pływać róż
nogi na supeł związane wolnością
dobrze tu
w głębi skąpany
zapach czerwieni w nosie siedzi
jedyny gaz który uleci...
Jak człowiek się czuje na ziemi
tonąc......
w próżni
teraz bezmiar..jutro koniec
banan chce wisieć na twarzy
i nawet nie jest plastikowy...
puls,uśmiech...
słońca promień...oko płonie
bez szmeru [póki nie wejdzie]

9954 wyświetlenia
169 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!