Menu
Gildia Pióra na Patronite

O dzieleniu

wkładasz słowa w ramki
wypadają litery

i dzielą się
dzielą między nami
na rebusy symbole figury
zegary

dojrzewamy
jak uśmiech nieśmiały
do pełni

24 222 wyświetlenia
527 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!