Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekiwanie

w kamieniu życia
dłuto czasu
rzeźbi naszą egzystencję
naiwnie do granic
czekamy
aż obumierają
wieże cierpliwości
latami składane
tylko pamięć
po ruinie wspomnień
ostatnie myśli goni
do schyłku lata

jeszcze daleko do zimy
a może już tak blisko, myślimy

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • lightbreeze

    8 November 2010, 12:12

    jeszcze daleko do zimy
    a może już tak blisko, myślimy

    Bardzo podoba mi się to zakończenie... Bardzo!