Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Skok w dorosłośc~~

W kalejdoskopie zdarzeń
Dzień mija jak szalony
Ledwo co była niedziela
A człowiek od nowa zmęczony

Tygodnie mijają dośc szybko
Od święta do święta czekamy
I uśmiech pojawia się w piątek
Bo znów długi weekend przed nami

I takie to życie niestety
Marzenia wyblakłe gdzieś poszły
A kiedyś tak bardzo się chciało
Na przekór byc szybko dorosłym.

109 503 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • luterin

    10 December 2012, 23:04

    O, ja nie chciałam ! Ale stało się...i jest dokładnie jak piszesz :)))

  • Gaia

    10 December 2012, 21:28

    Tydzień popędza dni minione
    nie wiadomo w którą stronę
    choć ścieżki niby wydeptane
    jutro może marzenie przynieść
    nowe....
    Tak mi jakoś przyszło Agnieszko za Twoimi wersami. Pozdrawiam serdecznie :)

  • Pechowa_

    10 December 2012, 12:04

    Oj Aguś.. cudownie jak zawsze... tematyka jak najbardziej trafna...
    :)

  • misiek45

    10 December 2012, 00:31

    Oczywiście Aniu uśmiechu mi nie brakuje by dac go tym którzy zaczynają tydzień z niechęcią choc faktycznie czas mija zbyt szybko:)
    Krysiu zawsze byłam i jestem przekorna i nie ma mnie bez codziennej dawki uśmiechów gdyż nie byłabym sobą:)
    Łukaszu właśnie tu masz całkowitą rację że nie ubłagalnie upływa ")
    Dziękuję Wam za Wasze odwiedzinki u mnie:)

  • 10 December 2012, 00:14

    Uśmiechnij się" na przekór"...
    Uroczo :))

  • skrobek

    10 December 2012, 00:14

    Znam to...
    A czas nieubłaganie płynie...

    :)