Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagrajmy dziś

Witaj, znów tu jesteś mój miły
Przyniosłeś mi słodkie maliny
Znów przytuliłeś mnie kotku
Aż zadrżało coś w środku
Zabiło mocniej serducho
I przestało być głucho
W rytm pulsu tańczyły twe dłonie
Mojego ciała spragnione
Żarzyły się w oczach iskierki
Wkradł się uśmiech znów wielki
I chcę w tych chwilach trwać
I w "miłość" z Tobą grać

______________________
Przełamałam się

Dedykowana Tobie "ciepła klucha"
E.

24 650 wyświetleń
261 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!