Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Witaj w moim świecie nieznajomy,
Widzę, że jesteś nie świadomy.
Miałeś zostać tylko chwilę,
A teraz zobacz jak żyję:
Strumien łez zalewa oczy
Nikt Ci, nikt Ci nie podskoczy.
Masz już inną
Znalazłeś kolejną niewinną,
Naiwną.
Tylko nie pisz jak zatęsknisz,
Bo pomyślę, że się boisz.
Nie bój się, idź przed siebie
Już nie potrzebuję Ciebie.

484 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!