Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój dziwny świat

Witajcie w moim świecie...
Mówią mi dziwadło.
Bo tylko ja dostrzegam w innych prostotę.
Nie widoczne braki w ich osobowości.

Wśród ideałów jestem popychadłem.
Nieudanym eksperymentem życia.
Nazywają mnie dziwadłem!
Stworem diabła.
Szatana i władcy piekieł!

Czym sobie na to zasłużyłam?
Na tym świecie takie pytania
pozostają bez odpowiedzi!!!

1069 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    18 December 2013, 21:32

    Koncepcja świetna wręcz odkrywcza ale jeszcze nieumiejetnie zapisana. Polecam wers -nazywają mnie dziwadłem powtarzać jak refren na zakończenie zwrotki. W przódy wykazać stosowność czemu nazywają mnie tak i refren - nazywają mnie dziwadłem.