Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tam na niebie

Wisi nad głową
Pełen radości
Świeci blaskiem
nieukrywając ufności
Pomimo gwiazd szregu dokoła
Samotny, inny od wszystkich
Taki księzycowy
Ja

3413 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!