Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosna

Wiosna przyszła, ludzie wyszli na ulice
Opustoszały stare kamienice.
Młodzi mają nadzieję znów,
że ich los odmieni cud.

8856 wyświetleń
113 tekstów
4 obserwujących
  • fyrfle

    19 April 2015, 21:10

    Młodzi zdający się na nadzieje, to nie jest przekonujące.