Menu
Gildia Pióra na Patronite

test

wiosna już w e
spół leży złamana mi
krwią się kolana a pacierz

do niebo boga
nie trafia straszne moje
wszechsmutkiem radosne
niemnąprzesiąknienie

42 385 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • .Rodia

    13 July 2018, 10:20

    ja też nie mam ale jak już się zacznie to jakoś to leci
    palce same plotą a głupoty rozprężają

  • danioł

    13 July 2018, 09:57

    wiem
    sprawdzałem czy jeszcze stawiam słowa

    ale chyba nie mam nic
    do quasiwypoetyzowania

  • .Rodia

    13 July 2018, 09:04

    ciężko się to
    czyta ponieważ
    wersy łamią rozum
    i nie

    rozumienie bo e zgubiłem

    ale próbuj ja wolę jak wers kończy się z sensem a nabiera więcej zaraz w drugim