Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajka czy jawa

wiosenny bukiet kwiatów
wręczyłeś
barwami myśli zmąciłeś
wołam cię w śnie
bajecznym
przyjdź
na kilka chwil
będziemy dzielić
się okruchami
nadziei
z echem słów wiatr kołysze
melodie
gra gra w sercu
w uśmiechu
nie liczmy czasu
w nas gości nuta
początku i końca
serc

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • ewelli

    15 March 2015, 08:56

    Jeszcze raz dziękuje .Pozdrawiam

  • krysta

    14 March 2015, 14:38

    niech spełni się sen...ładnie...fisz...pozdrawiam ;)

  • ewelli

    14 March 2015, 14:18

    Bardzo dziękuje za opinię .Pozdrawiam serdecznie

  • Malusia_035

    14 March 2015, 13:28

    wiosenny a Miłość porywa :))

    Śliczny ...pozdrawiam :))

  • mill

    14 March 2015, 13:20

    ...ładny wiersz....przyjemny ,lekki i wiosenny ....