Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiesz ?

wiesz ?

zgasło słońce

na niebie moich snów

zapadła ciemność

bez źrenic zielonych oczu

nie ma nic

pustka

i chłód

serce zamarło

wiesz ?

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    27 January 2011, 16:31

    ...a każdy wers drży jeszcze
    od strąconej przypadkiem rosy
    nasączonej wzruszenia kroplami
    mokrym od łez powietrzem...