Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybyś wiedział

wiesz
że odchodzę
stoisz spokojnie
uśmiechasz się
chociaż myślę
codziennie
ty nie wiesz
nie zatrzymujesz mnie
bo po co
to co było
minęło
życie
ja nie potrafię
tak bez znaczenia
odejść
pożegnania
wiem
bolesne są
ale widziałabym
że na zawsze

13 424 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!