Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieme kino zapiera dech

wiesz

tylko tam można poczuć
wagę słów
zrozumieć mowę kolorów

i dopóki nie przyjdą ludzie
ubierając nas
na swoje podobieństwo

jesteśmy

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    30 November 2014, 09:21

    bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam:)

  • Lacrimas

    29 November 2014, 14:34

    ,,i dopóki nie przyjdą ludzie
    ubierając nas
    na swoje podobieństwo

    jesteśmy'' -

    świetne...