Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wiesz, kiedyś chciałam być ważniejsza od siebie samej.
Jak to możliwe ?
Dotknij lustra po drugiej stronie , zobacz jak tam wygląda życie.
I nie mów mi teraz , że jesteś coś warta .

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • bogini

    2 August 2011, 13:33

    oj nie rozumiem

    ale to mi się podoba :)